Valmennusryhmät


Seurassamme on neljä lasten ja nuorten valmennusryhmää IKM 1, IKM 2, Rollo 1 ja Rollo 2 sekä aikuisuimareille suunnattu ISOJEN UINTIRYHMÄ

Valmennusryhmiin tullaan ensisijaisesti Tekniikkaralli-ryhmästä, kun uimari on saavuttanut riittävän uintitaidon ja teknisen osaamisen.

Uimarit jakautuvat ryhmiin tasovalmennuksen periaatteiden mukaisesti valmentajajohtoisesti.
Valmennusryhmissä uimarit harjoittelevat useamman kerran viikossa ja ovat sitoutuneet harjoitteluun. Ryhmien kausisuunnitelmaan kuuluvat uintikilpailut, mutta kilpaileminen ei ole edellytys ryhmässä harjoittelulle.

Yhteystiedot: elisa.uimarit@gmail.com


Rollo 1


Rollo 1 –ryhmän uimarit ovat noin 10-13 –vuotiaita kilpauintia jo pidempään harrasteneita uimareita. Ryhmään siirrytään pääsääntöisesti Rollo 2 –ryhmästä.
Harjoituksia on 4-5 kertaa viikossa. Ryhmä osallistuu säännöllisesti kansallisiin uintikilpailuihin eri puolella Suomea kauden aikana.
Kausimaksu on 125e.

Rolloryhmien uintivuoden tärkein kilpailullinen tavoite ovat Rollo-kisat ja -leiri.

Yhteystiedot: elisa.uimarit@gmail.com


Rollo 2


Rollo 2 –ryhmään siirrytään ensisijaisesti Tekniikkaralli-ryhmästä. Edellytyksenä on, että uimari osaa vapaa-, selkä- ja rintauinnin perustekniikat sekä perhosuinnin delfiinipotkun.

Ryhmän uimarit ovat noin 8-11 –vuotiaita ja harjoituksia on 3 kertaa viikossa. Harjoittelun pääpaino on uintilajien (vu, su, ru, pu) tekniikoiden sekä lajin mukaisten käännösten ja starttien opettelussa. Harjoittelu etenee uimareiden taitojen mukaisesti. Ryhmän kausisuunnitelmaan kuuluu myös lähialueen uintikilpailut uimareiden ollessa siihen valmiita.
Kausimaksu on 125e.

Rolloryhmien uintivuoden tärkein kilpailullinen tavoite ovat Rollo-kisat ja -leiri.

Yhteystiedot: elisa.uimarit@gmail.com


IKM 1


IKM1-ryhmässä harjoittelevat 14–18 –vuotiaat kilpauimarit ja allasharjoituksia on 6-7 kertaa viikossa. Ryhmässä harjoitellaan pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti kohti omia tavoitteita. Uimarit osallistuvat kansallisiin uintikilpailuihin säännöllisesti. Kauden päätavoitteena on valtakunnalliset Ikäkausimestaruuskilpailut sekä Nuorten SM-uinnit.
Kausimaksu on 125e.

Yhteystiedot: elisa.uimarit@gmail.com


IKM 2


IKM 2 –ryhmä harjoittelee altaassa 6 kertaa viikossa ja uimarit ovat noin 13-15 –vuotiaita. Ryhmässä harjoitellaan pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti kohti omia tavoitteita. Uimarit osallistuvat kansallisiin uintikilpailuihin säännöllisesti. Kauden päätavoitteena on valtakunnalliset Ikäkausimestaruuskilpailut.
Kausimaksu on 125e.

Yhteystiedot: elisa.uimarit@gmail.com


Isojen ryhmä


Yli 16-vuotiaat uimarit, jotka harjoittelevat tavoitteellisesti kilpailuihin. Ryhmän uimarit ovat osallistuneet alue- ja kansallisten uintikisojen lisäksi esimerkiksi masters-, triathlon-, swimrun-, avovesi- ja SM-uinteihin. Ryhmällä on viikossa kolme 1,5-2h harjoituskertaa. Uintimäärä harjoituksissa on keskimäärin 2500-3500m.
Kausimaksu on 125e. Uimarin on lisäksi hankittava uimaliiton kilpailulisenssi tai kilpauinnin kattava vakuutus.

Yhteystiedot: mikkosiekkinen@hotmail.com